Nieuws > Programma 5 mei
Programma 5 mei
Originele afbeeldingA.s. zaterdag 5 mei vindt de 9e editie van de Patrijzenjacht plaats. Er zal in 5 verschillende klassen gereden worden. Om 14.30 uur zullen de amateurs D starten, een minuut later gevolgd door de Categorie 40+. Om 16.00 uur start de A-categorie, een minuut later gevolgd door de S/P.

Het houden van de wielerkoers zal enige overlast veroorzaken m.b.t. de toegankelijkheid van het dorp. Tijdens de wedstrijden zijn er diverse wegen afgesloten voor het verkeer. Dit betreft dan met name de Voorstraat, Havelaarstraat en aansluitende wegen, Oostzeedijk, en de Molenweg. De wegen zullen afgezet zijn en bij de kruisingen zullen verkeersregelaars geposteerd zijn. Deze afsluitingen zullen van +/- 14.00 uur tot 17.30 uur duren. Wij verzoeken u uw medewerking te verlenen in opvolgen van de aanwijzingen van de verkeersregelaars om in ieder geval zorg te dragen voor een veilig verloop van de wielerkoers.

Tevens verzoeken wij de bewoners van de Oosthavenstraat, Havelaarstraat en Voorstraat rekening te houden met het feit dat tijdens de wedstrijden deze 3 straten autovrij dienen te zijn voor een veilig verloop van de wedstrijden.
’s Avonds is er in Café de Patrijs een feestelijke afsluiting met live-muziek. Dit mag je niet missen! Wij hopen op een mooie zonnige en sportieve dag.

Het organisatiecomité stichting Patrijzenjacht
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen